OM OX-ON A/S

OM OX-ON - DESIGNED TO PROTECT

OX-ON A/S är din totalleverantör av säkerhetslösningar. Hos oss får du ett av marknadens bredaste utbud av säkerhetsutrustning för industri, byggverksamhet och lantbruk.

Förutom vårt eget varumärke OX-ON kan vi erbjuda dig en rad av marknadens mest efterfrågade och erkända märkesvaror inom personligt skydd. Vi har ett starkt fokus på kvalitetsprodukter som lever upp till både våra egna och marknadens strängaste standarder.

Vårt sortiment omfattar bl.a. arbetshandskar och andningsskydd samt många olika slags hörselskydd, huvudskydd, ansiktsskydd samt säkerhetsskor, fallsäkerhetsutrustning och skyddsdräkter. Vi har också ett stort sortiment av t.ex. första hjälpenutrustning och danska säkerhetsskyltar.


 

KUNSKAPSBANK MED
ARBETSSÄKERHET PÅ KONTOT

På OX-ON A/S möter du ett team av experter med stora kunskaper inom säkerhet och skyddsutrustning, med speciallagstiftning på området. Vi är inte bara en professionell rådgivare utan även en specialiserad kunskapsbank där du kan hämta relevant information.

Vi har en landsomfattande säljkår som ger service och råd till våra återförsäljare och deras kunder. Inom arbetssäkerhet utvecklar vi och genomför kurser och utbildningar, som är målinriktade och anpassade till aktuella behov i branschen generellt eller på det individuella företaget.

 

Finland,England,Norway,Denmark
fi,gb,no,dk