VÅRA LEVERANTÖRER
 

OX-ON A/S har en lång rad leverantörer och partner som vi är stolta att samarbeta med. Gemensamt för dem alla är att de lever upp till våra stränga krav på kvalitet. Det gäller både produkter och bruksanvisningar. 
Vi har valt de bästa leverantörerna för att kunna erbjuda dig de bästa produkterna. Alla produkter du får genom oss lever upp till de krav som ställs av olika branscher och myndigheter.

 

HANDSKAR

ATG Glove Solutions

 

ATG


ATG är en av de ledande producenterna av stickade handskar med nitrilbeläggning. Du får handskar av högsta kvalitet med fokus på råvaror i toppklass. ATG har historiskt varit mycket innovativa och har utvecklat handskar som har en helt unik passform och andningsbarhet i särklass.

 

TOWA

 

TOWA


TOWA producerar bl.a. stickade handskar med latex- eller nitrilbeläggning. Produkterna är av högsta kvalitet och tillverkas på Towas egna fabriker. Produkterna fokuserar på kvalitet och funktionalitet och är bland de absolut bästa på marknaden.

ANDNINGSSKYDD

3M

 

3M


3M har det bredaste urvalet av filtrerande ansiktsmasker mot partiklar, halv- och helmasker med utbytbara filter, turbo-andningsskydd och andningsskydd med luftförsörjning för en rad industriella och andra användningsområden. Alla andningsskydd har utvecklats med tanke på de allra hårdaste arbetsmiljöer och -förhållanden.

Dräger

 

DRÄGER


Dräger har ett komplett program inom personlig skyddsutrustning som t.ex. lätta andningsskydd. Produkterna är utvecklade för att ge användarna största möjliga säkerhet tillsammans med komfortabel användning.

UVEX

 

UVEX


På senare tid har Uvex utvidgat sitt sortiment till allt från topp till tå. Vi lanserar nu det nyaste initiativet från Uvex: filtermasker. Maskerna är av hög kvalitet men samtidigt prismässigt attraktiva. Som med alla Uvex-produkter har man lagt stor vikt vid både säkerhet och kvalitet, men också komfort. 

HÖRSELSKYDD

Howard Leight by Honeywell

 

HOWARD LEIGHT


Howard Leight är en del av Honeywell, världens största företag, som uteslutande sysslar med personlig skyddsutrustning. Howard Leight erbjuder produkter av högsta kvalitet inom både hörselkåpor och öronproppar.

ÖGONSKYDD

UVEX

 

UVEX


Uvex är en av världens största producenter av säkerhetsglasögon. Det unika med ett par glasögon från Uvex är beläggningsteknologin, som ökar glasögonens livslängd.

3M

 

3M


3M är ett världsledande företag inom säkerhetsprodukter. 3M räknas som ledande inom ögonskydd och har ett omfattande sortiment av sportiga ögonskydd samt skydds- och säkerhetsglasögon.

HUVUDSKYDD

GROLLS

 

BALANCE (GROLLS)


Balance-hjälmarna produceras i Sverige av GROLLS (tidl. Björnkläder AB). GROLLS producerar grundligt testade produkter som lever upp till samma höga standard varje gång. Därför är Balance-hjälmarna idag de mest använda hjälmarna i Skandinavien. Utöver tillbehör och reservdelar från GROLLS är Balance-hjälmarna helt kompatibla med produkter från flera andra leverantörer.

 

PELTOR 3M


Peltor/3M är en av världens största producenter av säkerhetsprodukter. 3M's mål är att utveckla och använda säkerhetsprodukter som har minsta möjliga påverkan på människa, miljö och arbetsplats. Baserat på kontinuerlig produktutveckling och förnyelse erbjuder Peltor ett förstklassigt utbud inom huvudskydd med tillbehör.

FALLSKYDD

 

MILLER (BY HONEYWELL)


Miller står för kvalitetsprodukter till den professionella användaren, som har fokus på kvalitet. Miller produceras av det välkända företaget Sperian/Honeywell Protection, som är en internationell producent och distributör av fallskydd och andra märkesvaror inom personlig säkerhet, t.ex. Honeywell och Howard Leight. Sperian/Honeywell Protection är ett amerikanskt företag med kontor och lager på flera kontinenter. OX-ON A/S får service från det nordiska kontoret, som ligger i Sverige.

Finland,England,Norway,Denmark
fi,gb,no,dk