Howard L. Leightning L0F
1013461

Passivt vikbart hörselskydd. SNR 25/H:27 M:21 L:17. Godkänd enl: EN 352 hygienset: 1011998

Läs mer Lägg till i produktlista

Howard L. Leightning L1H för hjälm
1012539

Passivt hörselskydd till hjälmmontering. SNR 28/ H:31 M:25 L:19 Inkl.. Adapter 3711, 3712 och 3721, som passar till de flesta hjälmar . Godkänd enl: EN 352 hygienset: 1011998

Läs mer Lägg till i produktlista

Howard Leight Leightning L2
1010923

Passivt hörselskydd med robust hjässbygel i stål för krävande tillämpningar. Mjuka tätningsringar och skumplastfylld hjässbygel för maximal komfort under långvarig användning. Teleskopisk höjdjustering. SNR 31 / H:31 M:29 L:23. Godkänd enl: EN 352 hygienset: 1011999

Läs mer Lägg till i produktlista

Hörselskydd Howard Leight Leightning L1 blister
1015913

Passivt Hörselskydd med huvudbygel . SNR 30/H:31 M:28 L:23. Godkänd enl: EN 352 Samma som 1010922 men i Blisterförpackning. hygienset: 1011998.

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON Earmuffs D1 Comfort hörselkåpor
331.40

OX-ON hörselskydd D1 Comfort är tillverkade som en dielektrisk plastkonstruktion, som gör hörselskydden robusta samtidigt som du är skyddad i elektriska miljöer. De här hörselskydden har ett unikt dubbelt huvudband som ger enastående komfort och minskar trycket mot huvudet. Huvudbandet går lätt och snabbt att justera. Det invändigt ventilerade huvudbandet gör användningen extra behaglig även i varma och fuktiga miljöer. Höjdinställningen är låst medan du använder hörselskydden och med hjälp av snap-in-dämpningskuddar går det snabbt och lätt att placera dem rätt. Kåporna är tillverkade i slagtåligt ABS-material och ett unikt 2-lagerskum ger dig måttlig dämpning. Mjuka tätningsringar, som gör att de sluter tätt runt öronen på ett perfekt sätt. De här lätta hörselskydden har ett dämpningsvärde, s.k. SNR-värde, på 31 dB. Hög frekvens: 36 dB Medelhög frekvens: 28 dB Låg frekvens: 20 dB Extremt låg vikt: bara 212 g. Hörselskydden är lämpliga i miljöer med måttlig till hög bullerniv

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON Earmuffs D2 Comfort hörselkåpor
331.41

OX-ON hörselskydd D1 Comfort är tillverkade som en dielektrisk plastkonstruktion, som gör hörselskydden robusta samtidigt som du är skyddad i elektriska miljöer. De här hörselskydden har ett unikt dubbelt huvudband som ger enastående komfort och minskar trycket mot huvudet. Huvudbandet går lätt och snabbt att justera. Det invändigt ventilerade huvudbandet gör användningen extra behaglig även i varma och fuktiga miljöer. Höjdinställningen är låst medan du använder hörselskydden och med hjälp av snap-in-dämpningskuddar går det snabbt och lätt att placera dem rätt. Kåporna är tillverkade i slagtåligt ABS-material och ett unikt 2-lagerskum ger dig hög dämpning. Mjuka tätningsringar, som gör att de sluter tätt runt öronen på ett perfekt sätt. De här lätta hörselskydden har ett dämpningsvärde, s.k. SNR-värde, på 33 dB. Hög frekvens: 34 dB Medelhög frekvens: 31 dB Låg frekvens: 23 dB Extremt låg vikt: bara 238 g. Hörselskydden är lämpliga i miljöer med hög bullernivå.

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON Earmuffs D3 Comfort hörselkåpor
331.42

OX-ON hörselskydd D1 Comfort är tillverkade som en dielektrisk plastkonstruktion, som gör hörselskydden robusta samtidigt som du är skyddad i elektriska miljöer. De här hörselskydden har ett unikt dubbelt huvudband som ger enastående komfort och minskar trycket mot huvudet. Huvudbandet går lätt och snabbt att justera. Det invändigt ventilerade huvudbandet gör användningen extra behaglig även i varma och fuktiga miljöer. Höjdinställningen är låst medan du använder hörselskydden och med hjälp av snap-in-dämpningskuddar går det snabbt och lätt att placera dem rätt. Kåporna är tillverkade i slagtåligt ABS-material och ett unikt 2-lagerskum ger dig mycket hög dämpning. Mjuka tätningsringar, som gör att de sluter tätt runt öronen på ett perfekt sätt. De här lätta hörselskydden har ett dämpningsvärde, s.k. SNR-värde, på 34 dB. Hög frekvens: 35 dB Medelhög frekvens: 31 dB Låg frekvens: 25 dB Extremt låg vikt: bara 286 g. Hörselskydden är lämpliga i miljöer med mycket hög bullernivå.

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON Earmuffs H1 Comfort hörselkåpor
331.50

OX-ON hörselskydd H1 Comfort som monteras på hjälm är tillverkade i robust, slagtåligt ABS-material. De ovala kåporna har en unik design, som ger perfekt passform med bra invändigt djup som lämnar gott om plats för öronen. Mjuka tätningsringar, som gör att de sluter tätt runt öronen på ett optimalt sätt. Hörselskydden passar på hjälmar med 30 mm slits, dvs. de flesta vanliga hjälmar i handeln. Fjäderstålet i hjälmbeslaget är tillverkat i rostfritt stål och ger ett behagligt tryck. Detta gör att hörselskydden är bekväma att använda även under längre stunder. De här lätta hörselskydden har ett dämpningsvärde, s.k. SNR-värde, på 28 dB. Hög frekvens: 30 dB Medelhög frekvens: 26 dB Låg frekvens: 20 dB Extremt låg vikt: bara 225 g. Hörselskydden är lämpliga i miljöer med låg till måttlig bullernivå.

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON Earmuffs H2 Comfort hörselkåpor
331.51

OX-ON hörselskydd H2 Comfort som monteras på hjälm är tillverkade i robust, slagtåligt ABS-material. De ovala kåporna har en unik design, som ger perfekt passform med bra invändigt djup som lämnar gott om plats för öronen. Mjuka tätningsringar, som gör att de sluter tätt runt öronen på ett optimalt sätt. Hörselskydden passar på hjälmar med 30 mm slits, dvs. de flesta vanliga hjälmar i handeln. Fjäderstålet i hjälmbeslaget är tillverkat i rostfritt stål och ger ett behagligt tryck. Detta gör att hörselskydden är bekväma att använda även under längre stunder. De här lätta hörselskydden har ett dämpningsvärde, s.k. SNR-värde, på 30 dB. Hög frekvens: 31 dB Medelhög frekvens: 28 dB Låg frekvens: 21 dB Låg vikt: bara 300 g. Hörselskydden är lämpliga i miljöer med måttlig till hög bullernivå.

Läs mer Lägg till i produktlista
Finland,England,Norway,Denmark
fi,gb,no,dk