Fallskyd Miller H-Design, S/M
1032871

Miller H-Design Duraflex med 2 stora förankringsremmar på bröstet samt D-ring på ryggen. Med Duraflex får du en sele som är elastisk, vilket ger extra hög komfort och rörelsefrihet. Vävbandet är också vattenavvisande, vilket ökar användningstiden. Tack vare användarvänliga snabbspännen går det lätt att ta på och av selen. Miller H-Design kan justeras på många olika sätt, så att du kan anpassa selen så att den passar just dig perfekt. De horisontella benbanden ger exceptionellt hög rörelsefrihet. Motverkar friktion mot ben och ljumske. Fallindikator på förankringsremmarna på bröstet samt vid D-ringen på ryggen underlättar vid kontroll av selen. Testad upp till 140 kg. Denna sele är särskilt anpassad för byggsektorn.

Läs mer Lägg till i produktlista

Miller MA04 Dureflex sele 2 P M/L
1031445

Miller Duraflex Sele MA04 PSS. Setet består av en elastisk 2-punkts Duraflex sele M/L. Elastisk, följer kroppens rörelse. Levereras med Miller väska.

Läs mer Lägg till i produktlista

Miller Revolution R2 Premium S/M
1014236

Miller Revolution Comfort R2 är en fallskyddssele som du snabbt ställer in till perfekt passform. Det är en s.k. 2-punktssele som har förankringsöglor både på ryggen och på bröstet. Elastiskt DuraFlex¾-vävband. Vadderad ryggplatta,k ErgoAmor. Snabbspännen vid bröst och ben för enkel inställning. Uppfyller EN361. S-M

Läs mer Lägg till i produktlista

Miller Revolution R5, L-XL
1014255

R5 Revolution Dualtech-vävband och ryggplatta i semiflex som minimerar obehag från skarpa eller tunga karbinhakar och små fallblock. Axelbanden kan snabbt ställas i och frigöras med en hand. Pivotlänken har en unik utformning för större rörelsekomfort. Certifikat: EN361

Läs mer Lägg till i produktlista

OX-ON hi-viz väst med klickspänne
348.66

OX-ON hi-viz fallskyddsvästautospänne. Möjlighet till förankring vid nacke och bröst. D-ringar vid höften. Västen är gjord i ett flamsäkert material och är godkänd enl EN371.

Läs mer Lägg till i produktlista
Finland,England,Norway,Denmark
fi,gb,no,dk